"Her pazar vahşi ABD tarihinin övülmesine son ver"

SuperHaber olarak, Türkiye'ye yönelik ekonomik ve siyasi bir savaş başlattığı görülen ABD'nin vahşi ve kirli tarihini öven, bayatlamış kovboy filmlerini yayınlayan TRT 1 yönetimine bu filmleri oynatmaya son vermesi çağrısında bulunuyoruz. SuperHaber olarak soruyoruz: Her pazar sabahı, vahşi ve bayatlamış kovboy filmleri yerine, yeni yapım aile filmlerinin yayınlanması, hem toplum bilimi hem de içinden geçtiğimiz siyasi zorlu süreç için daha mantıklı değil midir?

Amerika Birleşik Devletleri'nin ülkemize karşı uyguladığı haksız yaptırımlara mukabil TRT 1 kanalında her pazar günü sabah kuşağında yayınlanan kovboy filmlerinin kaldırılması gerekmektedir. Zira toplumumuzun ve devletimizin içinden geçmiş olduğu şu hassas süreçte yayınlarımızın ve televizyon içeriklerinin ölçülü ve milletimizin menfaatlerine tezat olmayacak şekilde hazırlanması lazımdır. Zaten yıllardan beri bayatlamış kovboy filmlerinin TRT 1 kanalında pazar günü gibi ebeveynlerin ve çocukların evde tatil yaptıkları ve biraraya geldikleri önemli bir vakitte yayınlanması da zaten abesle iştigaldir.

Her pazar sabahı, vahşi ve bayatlamış kovboy filmleri yerine, yeni yapım aile filmlerinin yayınlanması, hem toplum bilimi hemde içinden geçtiğimiz siyasi zorlu süreç için daha mantıklı değil midir?

Her fırsatta vahşi Amerika tarihini öven, ABD emperyalizmi ve yayılmacılığını işleyen, yerli halkları katlederek yerinden yurdundan etmesini anlatan yanlışlarla dolu kovboy filmlerini pazar sabahı gibi ailelerimizle bir araya geldiğimiz özel bir zamanda yayınlanmasını desteklemiyoruz.  Zira yapmış olduğumuz araştırmaya göre, gelişmiş ülkelerde hafta sonları genellikle aile filmleri, eğlence programları ve daha çok çocuk programlarının olduğunu fark ettik.

Amerikan kovboy filmlerinin bir idealizmi ve misyonu vardır. Artık TRT 1 kanalında pazar sabahları kovboy filmlerinin yayınlanmasına bir son verilmelidir. TRT bu durumu göz ardı etmemelidir.

SuperHaber olarak TRT'nin bu hassasiyeti göstermesini rica ediyoruz

"Her pazar vahşi ABD tarihinin övülmesine son ver" ile ilgili etiketler trt1 kovboy filmleri amerikanın vahşi tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.