Her gün pencereye tırmanıp hasta annesini izledi

Koronavirüse yakalanan annesini yalnız bırakmamak için her gün hastane penceresine tırmanan gencin görüntüsü, görenlerin içini sızlattı. Annesinin vefat ettiği öğrenilen Filistinli gencin o karesi çizer tarafından duygusal bir resme çevrildi.

Filistin'de Jihad Al-Suwati isimli genç adam, koronavirüse yakalanan annesini sıra dışı bir yöntemle ölene dek yalnız bırakmadı.

Koronavirüs testi pozitif çıktığı için hastaneye yatırılan annesini güvenlik önlemleri nedeniyle ziyaret etmesine izin verilmedi. Ancak 30 yaşındaki Jihad her gün annesinin iyi ve güvende olduğundan emin olmak için hastane penceresine tırmanarak annesini izledi.

Ancak geçtiğimiz salı günü genç adamın annesi Rasma Salama hayatını kaybetti.

ÇİZİMİ DUYGULANDIRDI

Genç adamın hastane penceresinden annesini seyrederken çekilmiş yürekleri burkan görüntü Mohamad Safa tarafından çizildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Camda duran gencin annesi tarafından başından okşandığı anın resmedildiği çizim sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Her gün pencereye tırmanıp hasta annesini izledi

Her gün pencereye tırmanıp hasta annesini izledi ile ilgili etiketler Filistin Anne Koronavirüs Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.