Her bayram geleneksel olarak yapılıyor... 1 kilometrelik kuyruk oluştu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde her bayram geleneksel olarak yapılan toplu bayramlaşma töreni gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan bayramlaşma töreni için 1 kilometrelik kuyruk oluştu.

Bursa İnegöl'de bir mahallede koronavirüs pandemisi nedeniyle yapılamayan toplu bayramlaşma bu sene yapıldı. 2 sene sonra yapılan bayramlaşmaya binden fazla kişi katılırken insanların bayramlaşmak için oluşturduğu kuyruk 1 km'yi buldu.

Her bayram geleneksel olarak yapılıyor... 1 kilometrelik kuyruk oluştu

2 YIL SONRA YENİDEN GERÇEKLEŞTİ

İnegöl ilçesine bağlı 5 bin kişinin yaşadığı Cerrah Mahallesi halkı, her yıl dini bayramlarda toplu halde bayramlaşıyor. Geleneksel hale gelen toplu bayramlaşmaya erkeklerin yanı sıra kadın ve çocuklar da katılıyor. Pandemi nedeniyle yapılamayan toplu bayramlaşma, 2 yıl sonra mahalle meydanında gerçekleşti.

Her bayram geleneksel olarak yapılıyor... 1 kilometrelik kuyruk oluştu - Resim : 2

Bayram namazı sonra bir araya gelen 1000'den fazla kişi, sıraya girerek birbirleriyle bayramlaştı. 1 kilometreye ulaşan bayramlaşma kuyruğu ise dronla havadan görüntülendi.

Her bayram geleneksel olarak yapılıyor... 1 kilometrelik kuyruk oluştu ile ilgili etiketler Bursa İnegöl bayramlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.