Hepsi'ydi, o artık özel biri!

2000’li yılların popüler müzik grubu Hepsi’nin üyesi Yasemin Yürük, kariyer değişikliğine gitti.Yürük, hayatına kick boks eğitmeni olarak devam edeceğini açıkladı.

Hepsi’nin 4 kadın solisti Yasemin Yürük, Gülçin Ergül, Cemre Kemer ve Eren Bakıcı, artık başka kulvarlarda boy gösteriyor. Yürük, hayatına kick boks eğitmeni olarak devam edeceğini açıkladı.

MÜZİK YERİNE SPOR

Şarkıları ve danslarıyla bir döneme damga vuran grup dağıldıktan sonra Yasemin Yürük’ün tercihi ise müzik yerine spor oldu.

Hepsi'ydi, o artık özel biri!

Kick boks ve pilates konusunda eğitmenlik yaptığını söyleyen Yasemin Yürük, “Hayatıma hem personal trainer hem de kick boks eğitmeni olarak devam etmek istiyorum.Dövüş müsabakasına çıkmayı düşünmüyorum.Ben sadece özellikle kadınlara teknik kısmını öğretiyorum” diyor.

 Yasemin Yürük, pilates eğitmeni arkadaşı Ceren Duman ile Outdoor&Fitness dergisinin kapak kızı oldu.

Hepsi'ydi, o artık özel biri! - Resim : 2

 

Hepsi'ydi, o artık özel biri! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.