Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı!

Ekşi Sözlük editörlerinden welebrity alışveriş sitesi Hepsiburada'da 3 yaşındaki kızı için oyuncak alışverişi yaparken başına gelen skandal bir olayı paylaştı. Kızı ile birlikte GOB2C Sihirli Göz adlı oyuncağın fotoğraflarına bakan baba sihirli gözde seks figürü ile karşılaştı. Şaşkınlığını Ekşi Sözlük'te paylaşan baba Küçük kızının "baba bunlar napıyo?" sorusuna ne cevap vereceğini bilemediğini de belirtti.

Küçük kızına oyuncak almak için Hepsiburada adlı alışveriş sitesine giren Ekşi Sözlük yazarı çocuk bölümünde satılan üründe gördüğü seks figürü ile büyük bir şok yaşadı. 

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı!

GOB2C Sihirli Göz adlı oyuncakta gördüğü seks figürü karşısında yaşadığı şaşkınlığı ise "hepsiburada.com'da satılan seksli çocuk oyuncağı" başlığı ile Ekşi Sözlük'te paylaşan baba, "3 yaşındaki kızımla birlikte oyuncak bakarken hepsiburada'nın yurtdışından getirilen ürünlere kargo bedava banner'ını gördüm. anne / bebek kategorisinde ikinci sayfaya geldim ki "aaaa şuna bi bakalım" baba diyen kızımın tıklatmasıyla bir oyuncağın fotoğraflarını kurcalamaya başladık. ama o ne! böyle bir şey olabilir mi? hayır fotoğrafı değiştirip silerler diye capsini de bırakıyorum. şimdi sevgili ekşi burada, aman hepsiburada, "baba bunlar napıyo" diyen kızıma ne cevap vereyim?" ifadeleri ile anlattı.

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! - Resim : 2

Ekşi Sözlük'te gündem olan seks figürlü oyuncak için Hepsiburada'daki açıklamada ürünün yurt dışından yüzde 20 gümrük vergisi ile gönderileceği bilgisi mevcut. 

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! - Resim : 3

Yine açıklamaya göre soruyu sorup ters çevrildiğinde gerekli tüm cevapları size verebileceği iddiasındaki göz romantizmden, arkadaşlığa, okuldan iş dünyasına kadar her bilgide size cevaplar verebilecek şekilde tasarlanmış. Üstelik hem çocuklar hem de yetişkinler için çok eğlenceli olma iddiasında. 

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! - Resim : 4

Ancak fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi sekse ilişkin içerikler de gösterdiği anlaşılan oyuncakla ilgili açıklamalarda herhangi bir yaş sınırlamasının olmadığı görülüyor.

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! - Resim : 5 

İşte "geleceğe bir ön gösterim" alın sloganı ile satılan oyuncakla ilgili sitede yapılan açıklama...

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! - Resim : 6

 

 

Hepsiburada'nın sattığı seks figürlü çocuk oyuncağı! ile ilgili etiketler Hepsiburada Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.