Hepsiburada iPhone 11 ve Adidas stan smith indirimleri! Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor?

6 Kasım tarihinde devam eden Hepsiburada indirimleri büyük ilgi görüyor. Özellikle iPhone 11 ve Adidas stan smith ürünlerindeki muhteşem indirimler gözlerden kaçmıyor. Peki, Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor? Hepsiburada hediye çeki nasıl alınır? İşte ayrıntılar…

Dün gece başlayan Hepsiburada indirim günleri 6 Kasım Cuma gününde tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyada gündeme gelen Hepsiburada Kasım ayı indirim günlerinde yine alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. 5 Kasım gecesinde başlayan Hepsiburada indirimleri, 6 Kasım Cuma gününde de değişik ürünlerde kaldığı yerden sürüyor. Peki, Hepsiburada Kasım indirimleri hangi ürünlerde var?

Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor?

Hepsiburada Kasım ayı indirimlerinin Aralık ayının başına kadar devam etmesi bekleniyor. Değişik gün ve tarihler içerisinde Hepsiburada tarafından verilecek özel ilanlarla muhteşem indirim sürprizleri müşterilerle buluşuyor. Özellikle dün geceden bu yana iPhone 11 ve Adidas stan smith ürünlerindeki özel indirimlerde gözlerden kaçmayan bir hadise olarak ön planda yer alıyor.

Hepsiburada iPhone 11 ve Adidas stan smith indirimleri! Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor?

Hepsiburada'da yer alan bilgiye göre; "Türkiye'nin alışeriş efsanesinde yılda bir kez gelen indirimleri kaçırma! Efsane 5 Kasım'da geliyor, hemen alışveriş listelerini hazırla!" şeklinde paylaşıldı.

Hepsiburada iPhone 11 ve Adidas stan smith indirimleri! Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler Hepsiburada Hepsiburada indirimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.