Hepsiburada indirimleri kaç gün? İndirim ne zaman bitiyor?

5 Kasım Hepsi burada indirimleri kaç gün sürecek sorusunun cevabı merak ediliyor. Çarşamba gecesinde başlayan Hepsiburada indirimlerinde sürpriz ürünler sizlerle. Peki, Hepsiburada indirimleri ne zaman bitiyor?

Teknolojik aletlerden mutfak ürünlerine, aksesuar ürünlerinden kişisel bakım setlerine kadar binlerce üründe müthiş indirimler sunan Hepsiburada, 5 Kasım efsane Cuma indirim günleri ile bir kez daha adından söz ettirecek.

5 Kasım 2020 Perşembe akşamında başlayacak olan Hepsiburada indirim günlerinde hangi ürünlerin olduğu araştırılırken kazaktan deri cekete, ayakkabıdan yağmurluğa, televizyondan telefona, küçük ev aletlerinden oyun konsollarına kadar ürünlerde indirimler Hepsiburada da olacak.

HEPSİBURADA İNDİRİM GÜNLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Hepsiburada sosyal medya hesabı üzerinden yapılan son paylaşımda; "Türkiye'nin alışeriş efsanesinde yılda bir kez gelen indirimleri kaçırma! Efsane 5 Kasım'da geliyor, hemen alışveriş listelerini hazırla!" mesajı yer aldı.

Hepsiburada indirim günleri, 5 Kasım 2020 Perşembe akşamında saat 21.30’da başlıyor.

 

Hepsiburada indirimleri kaç gün? İndirim ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler Hepsiburada Hepsiburada indirim günleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.