Hepsiburada indirimi 2019! Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri

Hepsiburada indirimi 2019! Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri ile tüketicilerile çeşitli fırsatlar sunacak. Black Friday 2019 indirimleri başladı. Hepsiburada ise indirimin ne zamana kadar devam edeceği hangi ürünlerde indirim olacağı merak ediyor. İşte Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Detaylar haberimizde...

Hepsiburada indirimi 2019! Her yıl Black Friday kapsamında birçok markada indirim oluyor. Hepsiburada Efsane Cuma günü indirimleri ile pek çok avantajlar sunuyor. Hepsiburada indirimi 21 Kasım 2019 tarihinde saat 21.00'da başladı. İşte Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019!

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Efsane Cuma indirimleri, Hepsiburada internet sitesi üzerinden bu akşam başlıyor. Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım saat 21.00 itibariyle Hepsiburada.com üzerinden görüntülenebilecek.

Hepsiburada indirimi 2019! Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri

İndirimleri mobil cihazınızdan takip etmek için aşağıdaki uygulama üzerinden Hepsiburada uygulamasını indirip alışverişe başlayabilirsiniz.

Hepsiburada indirimi 2019! Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri - Resim : 2

Hepsiburada Hakkında

Türkiye ve bölgenin lider e-ticaret platfomu Hepsiburada, Türkiye’de dijital dönüşümün öncülüğünü yapıyor, marka ve işletmeleri platformunda milyonlarca müşteri ile bir araya getiriyor, perakendenin gelişimini ve yerel ekonomilerin büyümesini destekliyor.

1998 yılında ilk tohumları atılan platform, 2001 yılında Hepsiburada markasıyla Doğan Online’ın bir parçası olarak hayatına devam etmeye başladı. Bugün Hepsiburada, geldiği konum itibarıyla Türkiye ve bölgesinin en büyük e-ticaret şirketi olmakla beraber, Türkiye’de internet ve teknoloji alanındaki şirketler arasında lider olarak kabul ediliyor.

Hepsiburada; 2001 yılından bu yana, dijital dönüşümü desteklemeye ve perakende sektörü ile el ele büyümeye devam ediyor. E-ticarette müşteri deneyimi ve alışverişi kolaylaştıran çözümleriyle geniş kategori ve ürün seçeneklerini tek tıkla müşterilerinin ayağına taşıyor. Hepsiburada, müşterilerine sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla online alışveriş alışkanlığının yaygınlaşmasına, e-ticaret sektörünün gelişmesine öncülük ediyor.

Kurucusu Hanzade Doğan Boyner’in vizyonunun bir sonucu olarak; online perakende hizmetini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırırken, tüm paydaşlarının hayatını kolaylaştırıyor.

Hepsiburada indirimi 2019! Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri ile ilgili etiketler Hepsiburada 2019 efsane cuma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.