Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Black Friday kampanyaları!

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Tüm dünyada Black Friday kampanyası kapsamında bir çok marka ürünlerini indirime sokuyor. Türkiye'nin en büyük alışveriş siteleri arasında yer alan Hepsiburada, 21 Kasım saat 21:00'da kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Tüketiciler cuma indirimlerini araştırmaya başladı. İşte Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Black Friday kampanyalarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Tüm dünyada Black Friday olarak bilinen, Türkiye'de ise Efsane Cuma olarak adlandırılan indirim günlerine sayılı saatler kaldı. Bir çok kanalda reklamları yayınlanan kampanya 21 Kasım saat 21:00'da hizmete sunulacak. Ülkemizin en büyük alışveriş siteleri arasında olan Hepsiburada, ürünlerini hizmete sunuyor. Tüketiciler cuma indirimlerini araştırmaya başladı. İşte Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Black Friday kampanyalarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Kasım ayının son Perşembe günü Black Friday kapsamında binlerce intenet sitesi dev indirimler gerçekleştiriyor. Türkiye de Efsane Cuma olarak adlandırılan günde Hepsiburada da çok büyük indirimler yapılacak.

Farklı kategoriler üzerinden yüzde 80’e varan indirimler yapacağını duyuran Hepsibuarada, daha önce bu kadar fazla indirim yapmamıştı. Daha önce yüzde 10 indirim veren Hepsibuarada da bu sene farklı indirimler yapılacağı düşünülüyor. 30’dan fazla kategorideki milyonlarca üründe 2019 Efsane Cuma’ya özel sürprizler ve kampanyalar 21 Kasım tarihinde yapılacak.

Efsane indirimlere ek olarak 2019 Efsane Cuma’nın Büyük Sürprizleri ise şu şekilde: İstanbul Avrupa yakasında farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun çeşitli daire seçenekleri cazip indirimlerle müşterilere sunulacak. İsteyenler, altyapı garantili olarak sunulan arsa projesinden istedikleri oranda parsel satın alarak yatırım yapabilecekler. Arzu eden müşteriler aldıkları arsa parsellerinde, Efsane Cuma’ya özel fiyatlarla sunulacak prefabrik evlerini satın alıp inşaasını gerçekleştirebilecekler.

Aynı zamanda şehir içi ve şehirlerarası kullanıma uygun motosiklet markalarının yer alacağı kampanya, motoksiklet severleri sevindirecek. Müşteriler yiyecek, içecek ve eğlence (etkinlik, sinema vb.) alanlarında sürpriz hizmet ve ürünleri uygun fiyatlarla yıllık oranda satın alarak, bir yıl boyunca keyifli anlar yaşayabilecekler.

 

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 2019! Black Friday kampanyaları! ile ilgili etiketler Hepsiburada 21 Kasım Black Friday İndirim efsane cuma büyük indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.