Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman?

Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman? Ülkemizin en büyük alışveriş siteleri arasında yer alan Hepsiburada indirim günleri yaklaşıyor. Hepsiburada'nın Black Friday kapsamında yapacağı indirimin tarihi merak ediliyor. Hangi ürünlerin indirime gireceği uygulamanın kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman? Hepsiburada'nın Black Friday kapsamında yapacağı indirimin tarihi merak ediliyor. Hangi ürünlerin indirime gireceği uygulamanın kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Ülkemizin en büyük alışveriş siteleri arasında yer alan Hepsiburada indirim günleri yaklaşıyor. İşte Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününü temsil ediyor. Black Friday indirim günleri bu yıl 29 Kasım Cuma günü başlayacak.

Resmi bir tatil olmayan bugüne Black yani ‘Kara’ denmesinin nedeni 1960'lara dayanıyor. Bugünlerde dükkanların daha hava aydınlanman erken açılması ve kararmadan kapanmaması, bunun yanı sıra alışveriş caddelerinde yaşanan yoğun araç ve insan trafiğinin neden olduğu günlük hayatı etkileyen olumsuzluklar nedeniyle bugüne ‘Black Friday’ denildiği iddialar arasında.

BLACK Friday (Efsane Cuma),Cyber Monday (Siber Pazartesi), 11.11 indirimleri ve yılbaşı fırsatları gibi, yüzlerce e-ticaret sitesi ve markanın Kasım ayından itibaren kampanyalı satışlara başlayacağı 3 aylık indirim çılgınlığı dönemi başlamak üzere. Özellikle bu dönemde siber dolandırıcılara fırsat doğuyor. Kullanıcılar internetten üzerinden yaptıkları online alışverişlere bu aylarda daha dikkatli olmalı.

Hepsiburada Black Friday indirimi ne zaman? ile ilgili etiketler Hepsiburada Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.