Hepsiburada Babalar Günü indirimi!

Hepsiburada Babalar Günü indirimi! Her yıl Haziran ayının 16'sında kutlanan bu özel günün heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Babalarını bu gününde yalnız bırakmak istemeyenler en güzel hediyeleri araştırmaya başladı. Büyük markaların indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. İşte Hepsiburada Babalar Günü indirimi! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Hepsiburada Babalar Günü indirimi! Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitelerinden birisi olan Hepsiburada büyük indirim kampanyaları düzenliyerek, hediye almak isteyenlere önemli seçenekler sunuyor. Babalarını bu gününde yalnız bırakmak istemeyenler en güzel hediyeleri araştırmaya başladı. Büyük markaların indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Her yıl Haziran ayının 16'sında kutlanan bu özel günün heyecanı yaşanmaya devam ediyor. İşte Hepsiburada Babalar Günü indirimi! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

2001 yılından beri Türkiye’de online alışverişin en güçlü ismiyiz. Kurduğumuz hayaller ve ulaştığımız hedeflerle bugünlere ulaştık. Online alışverişi geliştirdik, hizmet anlayışımızla fark yarattık. Hem çok büyüdük hem çok sevildik!

Hepsiburada Babalar Günü indirimi!

Bugün Türkiye’de online alışverişin lideri olarak; 30 kategoride 12,7 milyonun üzerinde ürünümüzle e-ticareti Türk insanına sevdirmekle kalmadık, vazgeçilmeze dönüştürdük.

Yıllar içinde pek çok ödüle layık görüldük. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçildik.

Hepsiburada Babalar Günü indirimi! - Resim : 2

Bugün Türkiye’de online alışverişin lideri olarak; üyelerimize nerede olurlarsa olsunlar, en iyi ürünü en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyoruz. Büyümeye ve e-ticareti büyütmeye devam ediyoruz.

Her zaman bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, iyi alışverişler dileriz.

Hepsiburada Babalar Günü indirimi! ile ilgili etiketler Hepsiburada 2019 16 Haziran Babalar Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.