Hepsiburada 11 Kasım indirimleri! Efsane 11 Kasım indirimleri saat kaçta bitiyor?

Hepsiburada 11 Kasım indirimleri yakından takip ediliyor. Efsane 11 Kasım indirimlerinde dört dörtlük fırsatlar sizleri beklerken 3 saatlik yayınlanan indirimli fiyatlarla dilediğiniz ürünler kapınıza kadar geliyor. Peki, 11 Kasım Hepsiburada indirimlerinde neler var?

Türkiye’de en çok kullanılan online alışveriş platformları arasında yer alan Hepsiburada, 11 Kasım indirimleri ile yine müşterilerinin karşısına çıkıyor. Efsane Kasım indirimlerinde müşteriler ihtiyaçları olan ürünleri yılın son fırsatlarında en uygun fiyatlar karşılığında alma imkanına sahip olurken sürprizleri de kaçırmamış oluyor.

Hepsiburada 11 Kasım efsane indirimleri başladı mı?

E-ticaret platformu olan Hepsiburada, hem kampanyaları, hem sürpriz fırsatlarının yanında indirimleri ve eşsiz zenginlikte olan ürün yelpazesiyle online alışveriş deneyiminde bir ilki yaşatıyor. Artık bir gelenek haline gelen Hepsiburada 11 Kasım indirimleri herkesin bütçesini cezp etmeye yetiyor.

Hepsiburada 11 Kasım indirimleri! Efsane 11 Kasım indirimleri saat kaçta bitiyor?

Hepsiburada’dan yapılan son açıklamada Cem Yılmaz'lı reklam filmi ile yapılan duyuruda Türkiye'nin en uygun fiyatlı alışveriş dönemi 'Efsane Kasım' için yine 'kaçırılmayacak' kampanyalar ve 'eşine rastlanamayacak' fırsatlar hazırlandı.

Hepsiburada'nın tüm Türkiye'yi 6 yıl önce tanıştırdığı online alışverişin keyifli dönemi 'Efsane Kasım', bu yıl da milyonlarca Hepsiburada kullanıcısının sabırsızlıkla beklediğine değecek en uygun fiyatlar, en kaliteli ve zengin çeşitlerle dolu 'kaçırılmayacak' kampanya ve fırsatlarla sürecek.

Bu yılın 'Efsane Kasım'ı dahilindeki 'Şimdi Al Ocak'ta Öde' kampanyası, 1-30 Kasım'da yapılacak teknolojiden beyaz eşyaya, modadan ev ihtiyaçlarına binlerce ürünü kapsayan alışverişlerde 2 ay taksit erteleme imkanı sağlayacak.

Hepsiburada 11 Kasım indirimleri! Efsane 11 Kasım indirimleri saat kaçta bitiyor? - Resim : 2

Türkiye'nin gençlerine yönelik hazırlanan 'Efsane Gençlik' olacak. Hepsiburada'ya 'edu.tr' mail adresleri ile üye olup hesabını doğrulayanların yararlanabileceği 'Efsane Gençlik' kampanyası, onları bütçeleri ile ihtiyaç duydukları, hayallerindeki ürünlere kavuşturacak. Gençlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik 'Efsane Gençlik' kampanyası hem kitaplar, kampüs ve sokak modası, spor giyim, sneaker ve spor çantaları, aksesuarlar gibi ürünlerde yüzde 70'lere varan indirimler sunacak hem de bu ürünleri bedava kargo imkanıyla onlara ulaştırarak bütçelerine bir büyük destek daha verecek.

'Efsane Kasım'ın diğer inanılmaz fırsatı 'Paylaş Kazan' ise Hepsiburada'da hazırladığı alışveriş listesini paylaşan herkese büyük bir kazanma şansı verecek. Kampanyada, belli ürünlerde kendi listelerini hazırlayıp bu listeleri paylaşan Hepsiburada kullanıcıları, hazırladıkları listeler üzerinden yapılacak her satıştan yüzde 5 komisyon oranı tutarında 'Hepsipapel' kazanacak.

Hepsiburada 11 Kasım indirimleri! Efsane 11 Kasım indirimleri saat kaçta bitiyor? ile ilgili etiketler Kasım Hepsiburada efsane
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.