Hepsi yataklı olacak, seyahat 27 saat sürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Turistik Doğu Ekspresi"nin seyahate başlayacağı tarihi açıkladı. 120 kişilik olacak trende bütün kompartımanlar yataklı olacak. Seyahat ise tam 27 saat sürecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Turistik Doğu Ekspresi" için düğmeye bastı.

Turhan, "Dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'ne yolcu talebi her geçen gün artıyor" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan şunları söyledi:

"Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 'Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferinin, 29 Mayıs'ta Ankara'dan Kars'a hareket etmesi konusunda mutabık kaldık. Turistik Doğu Ekspresi, 120 kişi kapasiteli olacak. Tamamı yataklı vagondan oluşacak tren, Ankara-Kars parkurunu 27 saatte tamamlayacak"

Hepsi yataklı olacak, seyahat 27 saat sürecek! ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Cahit Turhan Mehmet Ersoy Doğu Ekspresi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.