Hep Yek 2 filminin konusu nedir? Hep Yek 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

6 Mart Cumartesi günü Star TV yayın akışında yer alan Hep Yek 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hep Yek 2 konusu nedir, Hep Yek 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

6 Mart Cumartesi günü Star TV yayın akışında yer alan Hep Yek 2 adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hep Yek 2 filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. Hep Yek 2 adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Hep Yek 2 filminin konusu nedir, Hep Yek 2 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hep Yek 2 filminin konusu ne?

Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşecektir. Zira ilk filmde kendisini kazıklamış olan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir.  Şahin'in cesedini bir an önce ortadan kaldırmaları gerekecektir.

Hep Yek 2 filminin konusu nedir? Hep Yek 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Fakat bu işi fark edilmeden ve tereyağından kıl çeker gibi yapmaları gerekmektedir. İki kafadar bu zorlu görevi elbette ki ellerine yüzlerine bulaştıracaktır ve yine beladan belaya sürüklenecektirler.  Peşlerine ülkenin en psikopat ve tehlikeli adamlarını takmayı başarmışlardır...

Hep Yek 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Orçun Benli

Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Gürkan Uygun

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 13 Ocak 2017 / 1s 36dk

Hep Yek 2 filminin konusu nedir? Hep Yek 2 filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hep Yek 2 filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.