"Hep yanımda" dediği yorganıyla evlenme kararı aldı!

İngiltere'de yaşayan Pascale Sellick isimli kadın, gelecek ay yorganıyla evleneceğini duyurarak düğününe tüm komşularını davet etti.

İngiltere'nin Exeter şehrinde yaşayan Pascale Sellick, yorganıyla olan ilişkisini 'Şimdiye kadar yaşadığı en samimi ve güvenilir ilişki' olarak değerlendiriyor.

49 yaşındaki ressam, "Yorganım her zaman yanımda oldu. Onu o kadar çok seviyorum ki, insanları bu önemli birlikteliğime tanık olmaya davet ediyorum" diyen Sellick, gelecek ay gerçekleştireceği düğüne tüm komşularını ve arkadaşlarını davet ettiğini söyledi.

"Hep yanımda" dediği yorganıyla evlenme kararı aldı!

Sellick, 10 Şubat'ta gerçekleştireceği düğününde gecelik ve kabarık ev terlikleri giyeceğini söyledi ve misafirlerine de yanlarında pijamalarını, oyuncuk ayılarını ve sıcak su torbalarını getirmelerini söyledi.

Sellick ayrıca, düğün töreni için bir organizasyon firmasıyla da anlaştığını belirtti.

"Hep yanımda" dediği yorganıyla evlenme kararı aldı! - Resim : 2

"Hep yanımda" dediği yorganıyla evlenme kararı aldı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.