Henry Onyekuru 10 bagajla İstanbul'a geldi

Galatasaray'a transferi gündemde olan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, bu sabah İstanbul üzerinden aktarmalı olarak Fransa'nın Nice kentine gitti. Onyekuru'nun 10 bagajla gelip ailesini İstanbul'da bırakması, transferin gerçekleşeceği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu sezon da kadroda görmek istediği Henry Onyekuru, İstanbul'a geldi. Monaco'nun Nijeryalı yıldızı ailesini İstanbul'da bıraktıktan sonra aktarma yaparak Nice'e uçtu.

Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bu sabah saatlerinde Nijerya’nın başkenti Lagos’tan İstanbul’a gelen Onyekuru, daha sonra aktarmalı olarak Fransa’nın Nice şehrine uçtu. Ailesini ise İstanbul’da bırakan yıldız futbolcun ailesinin beraberlerinde 10 bagajının bulunması dikkat çekti.

Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac, Fransız basınına verdiği demeçte 23 yaşındaki futbolunun takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Geçen yaz Premier League ekibi Everton'dan 13.5 milyon euroya tapusu alınan ancak bu sezon Ligue 1'de 4 maçta toplam 136 dakika süre alabilen Onyekuru'nun mutsuz olduğunu belirten Kovac, "Onyekuru, kulübün kendisini düşünmediğini, istemediğini biliyor. Yeni bir kulüp bulma konusunda serbest. Sportif Direktörümüz Paul, transfer durumuyla ilgileniyor. Onyekuru için en iyi seçenek ona ve menajerlerine kalmış durumda" ifadelerini kullandı.

Henry Onyekuru 10 bagajla İstanbul'a geldi

4 AYDIR KADROYA ALINMIYOR

Galatasaray formasıyla üst üste 2 şampiyonluk yaşayan ve futbol hayatının en mutlu günlerini Sarı-Kırmızılı formayla geçiren Onyekuru, Monaco'da 4 aydır kadroya alınmıyor. Fatih Terim'i babası gibi seven Nijeryalı, Galatasaray'a gelmek için menajerine her türlü talimatı vermiş durumda. Monaco'yle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Galatasaray yönetiminin, Onyekuru'nun da ısrarla geri dönmek istemesi sebebiyle transferde işi bitirmek üzere olduğu gelen haberler arasında.

Terim, yaz aylarında Onyekuru hakkında şunları söylemişti: "Onyekuru'nun gidişi sürpriz oldu, futbol dinamik bir oyun ve saatler içerisinde her şey değişebiliyor. Onyekuru'nun gidişi de öyle... Galatasaray olarak ayrılıkların da en güzel şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Onyekuru bizim evladımız gibidir ve Galatasaray'a yakışır şekilde kendisini uğurladık. Onyekuru gitmeseydi iyiydi ancak gittikten sonra da konuşmanın bir anlamı yok" şeklinde konuştu."

Henry Onyekuru 10 bagajla İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler Henry Onyekuru Galatasaray Monaco Nijerya Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.