Henry Onyekuru için 3 Süper Lig takımı karşı karşıya! Yeniden Türkiye'ye dönebilir

Eski Galatasaray'lı Henry Onyekuru, yeniden Türkiye'ye dönebilir. Son olarak Yunan ekibi Olympiakos forması giyen Nijyeryalı kanat oyuncusuna Süper Lig'den 3 talip bulunuyor.

Henry Onyekuru’nun yolu yeniden Süper Lig’e düşebilir.

TRABZONSPOR, TREZEGUET TRANSFERİNDE SONUÇ ALAMAZSA ONYEKURU'YA YÖNELECEK

Anthony Nwakaeme ile yollarını ayıran Trabzonspor, görüşme halinde oldukları Trezeguet’nin alternatifi olarak Onyekuru’yu belirledi. Bordo-mavililer, Mısırlı hücumcu ile anlaşamaz ise Olimpiakos’un kapısını çalacak.

ADANA DEMİRSPOR VE BAŞAKŞEHİR'DE TALİPLİLER ARASINDA

25 yaşındaki Onyekuru ile Adana Demirspor ve Medipol Başakşehir de ilgileniyor. Nijeryalı futbolcu da Türkiye’de forma giymeye sıcak bakıyor.

PİRE TEMSİLCİSİNDE 27 MAÇTA 1 GOL VE 1 ASİSTLİK PERFORMANS SERGİLEDİ

Henry Onyekuru, Olimpiakos forması ile geçen sezon 27 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

ONYEKURU DAHA ÖNCE 2 DÖNEM SARI-KIRMIZILILARIN FORMASINI GİYDİ

Onyekuru, 2018-2021 yılları arasında 3 dönem Galatasaray forması giymişti. Sarı-kırmızılı formayla 71 maçta 22 gol ve 12 asist kaydeden, Onyekuru Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayarak kulüp kariyerindeki 2 kupayı da burada elde etti.

Henry Onyekuru için 3 Süper Lig takımı karşı karşıya! Yeniden Türkiye'ye dönebilir ile ilgili etiketler Henry Onyekuru Transfer Türkiye'den talip Nijeryalı kanat oyuncusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.