Henry Onyekuru: İçimdeki gücü bana Fatih Terim veriyor

Henry Onyekuru, antrenmanve maç eksiğine rağmen Gaziantep FK deplasmanında 53 dakika sahada kaldı ve maçın yıldızı oldu. Nijeryalı forvet, bu gücü kendisine Fatih Terim'in verdiğini söyledi: "Dürüst olmak gerekirse fizik olarak tam hazır değilim. Ama Fatih Terim faktörü var. Bana verdiği destek kendimi çok iyi hissettiriyor."

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru, yarım antrenmanla çıktığı Gaziantep FK maçında attığı 2 golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Galatasaray, 2018 ve 2019'da 2 şampiyonluk yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, devre arası tranfer döneminde bu kez 4.5 milyon euroluk makul bir satın alma opsiyonuyla takıma katılmıştı. Süper Lig'İn 22. haftasındaki Gaziantep FK deplasmanında maça yedek soyunan Onyekuru, 2. yarı başlarken oyuna girdi ve maçın şeklini değiştirdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in maç öncesi 15-20 dakika oynamayı planladığını açıkladığı yıldız isim 45+8 dakika oyunda kaldı. Bu sezon Monaco'da sadece 3 maça çıkabilen ve maç eksiği bulunan Henry Onyekuru, buna rağmen zorlu deplasmanda 90 dakika damga vuran isim oldu.

Karşılaşmanın ardından beIN Sports'a duygularını dile getiren Nijeryalı, şunları söyledi: "Her zaman Allah'a şükrediyorum tekrardan bana Galatasaray forması giydirdiği için... Taraftarlarla aramızda çok güzel bir bağ var. Onlarla yeniden birlikte olmak, Fatih Terim hocamla yeniden çalışmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Dürüst olmak gerekirse fizik olarak tam hazır değilim. Ama Fatih Terim faktörü var. Bana verdiği destek kendimi çok iyi hissettiriyor. Golü attığımda evime döndüğümü hissettim. Evime golle döndüğüm için çok mutlu hissettim kendimi."

EMRE KILINÇ: "Ligin formda takımlarından birine karşı serimizi devam ettirdik. Gerçi ara pek olmadı ama ligin 2. yarısında iyi başlamak çok önemliydi. İlk yarıdaki hatalarımızdan ders çıkarıp, üzerine koya koya daha güçlü bir Galatasaray izleteceğiz."

KEREM AKTÜRKOĞLU: "Devre arası hocamızın verdiği direktifler skora etki etti. Kendi performansıma gelince... Umarım böyle devam eder. Hiç kimse Onyekuru geldi diye formayı bırakmıyor. Bu bizi daha da yukarı çıkaracak. Böyle devam edip artık zirveye oturmak istiyoruz."

Henry Onyekuru: İçimdeki gücü bana Fatih Terim veriyor ile ilgili etiketler Galatasaray Henry Onyekuru Fatih Terim Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.