Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor!

Geçtiğimiz hafta Onyekuru'nun menajeri William D’Avila ile İstanbul’da görüşen idari menajer Şükrü Hanedar’ın kısa süre içinde Fransa’ya giderek Monaco ile masaya oturacağı öğrenildi.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan Henry Onyekuru konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

OLUMLU YANIT ALINDI

Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelmiş ve Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar ile bir araya gelmişti. Onyekuru'dan olumlu yanıt alan Hanedar bu kez Fransa'ya gitmeye hazırlanıyor. Onyekuru'nun da kiralık olarak geri dönüş ışığını Galatasaray'a yaktığı ve büyük bir aksilik olmazsa devre arasında yeniden sarı-kırmızılı kulübe döneceği iddia edildi.

Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor!

HEDEF KİRALAMAK

Şükrü Hanedar'ın kısa süre içinde Monaco yetkilileri ile masaya oturarak kiralama teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor

MONACO SICAK BAKIYOR

Monaco kulübünün şu ana kadar faydalanamadığı Onyekuru'yu kiralamaya sıcak baktığı ifade ediliyor. Monaco Teknik Direktörü Jardim de fazla forma şansı bulamayan oyuncusunun Galatasaray'a kiralanmasını istiyor. Henry Onyekuru'nun potansiyeli sebebiyle onu elden çıkarmak istemeyen Fransızlar, oyuncunun kiralık olarak şans bulmasını ve kendisini geliştirmesini umuyor. Kiralık sözleşmesinin süresi henüz belli değil ama 1,5 yıl olması bekleniyor.

Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa Monaco Henry Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.