Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transferinde mutlu son

Galatasaray, Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaştı. Nijeryalı kanat oyuncusu 3. kez kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray, bu transfer için Monaco'ya 250 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Yıldız isim gece İstanbul'da olacak.

Galatasaray bir süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Henry Onyekuru transferini nihayet bitirdi. Hürriyet'in haberine göre Nijeryalı futbolcu cuma günü İstanbul’da olacak ve takımla ilk idmanına çıkacak.

Daha önce 2 kez Sarı-Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen ve 2 şampiyonluk yaşayan 24 yaşındaki yıldızı sezon sonuna kadar kiralayan Galatasaray, bu transfer için Monaco'ya 250 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Taraflar arasındaki pazarlıkları tıkanma noktasına getire zorunlu satın alma opsiyonu ise ortadan kalktı... 

Monaco'nun 2019 yazında Everton'a 13.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Henry Onyekuru'nun yeniden Galatasaray'a gelmeyi çok istemiş olması, transferin bitmesinde önemli rol oynadı. Bu sezon Monaco formasıyla  4 maça çıkıp, 135 dakika forma giyebilen Nijeryalı, geçen sezon da Cim Bom'da 10 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

BU GECE İSTANBUL'DA

Bir süre önce ailesiyle birlikte aktarmalı olarak İstanbul'a gelen ve valizlerle birlikte ailesini de İstanbul'da bırakan Onyekuru, özel işlerini halletmek üzere Nice uçmuştu. Başkan Mustafa Cengiz de bugün yaptığı açıklamada bu transferin biteceğinin ip uçlarını vermişti.

Onyekuru'nun Fransa'nın Marsilya şehrinden bineceği uçağın saat 23.40'ta İstanbul Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transferinde mutlu son ile ilgili etiketler Galatasaray Henry Onyekuru Monaco
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.