Hemşirenin 'Hamileyim yapmayın' yakarışlarına aldırmadılar! Yere yatırıp karnını tekmelediler!

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde acil servise gelen bir hastanın dört yakını, başka bir hastaya tedavi yapan hamile hemşireye akılalmaz işkenceler yaptı. Hemşirenin "Hamileyim yapmayın" yakarışlarına aldırmayan saldırganlar, hemşirenin saçından tuttu, yere yatırdı ve karnını tekmeledi.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nin acil servisinde tedavi gören bir kişinin dört yakını, başka bir hastayla ilgilenen altı aylık gebe hemşireye saldırdı. Altı aylık hamile hemşireyi yere yatırıp, karnını tekmeleyen, saçlarını çeken saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

''HAMİLEYİM YAPMAYIN'' DEDİ AMA DİNLEMEDİLER

Skandal olay Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde yaşandı. Altı aylık hamile hemşirenin karnına tekmeler atan, saçlarını yerlerde sürükleyen caniler kadının bebeğini tehlikeye attı.

HAMİLE HEMŞİRENİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

4 hasta yakını tarafından darp edilen 6 aylık hamile hemşire, görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Hamile hemşirenin ve karnındaki bebeğinin sağlık durumu iyiye giderken, bebek için riskli durumun henüz geçmediği belirtildi.

Hemşirenin 'Hamileyim yapmayın' yakarışlarına aldırmadılar! Yere yatırıp karnını tekmelediler!

HEP-SEN'DEN SUÇ DUYURUSU

Dehşete düşüren olayın ardından Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN), saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunarak hastanede bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

HEP-SEN tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Acil servise gelen bir hastanın 4 yakını tarafından, başka bir hastaya tedavi yaptığı sırada gebe bir hemşire meslektaşımızın; "Saçları yolunmuş, yere yatırılmış karnı tekmelenmiş "gebeyim" demesine rağmen tekmelenmeye yine devam edilmiş ve üzerine torba, su, ayran gibi eşyalar atılmıştır. Genel Başkanımız Yunus Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyemiz Tolga Birzcan, gebe meslektaşımıza hasta yakınları tarafından uygulanan şiddet olayına karşı savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlardır. Sağlıkta artan şiddet olaylarına karşı karar verici hukuk kurumlarından ve politika üreticilerinden ağır yaptırımlar uygulamasını talep ediyor, her şiddet olayına karşı da adım atacağımızı buradan kamuoyunun bilgisine arz ediyoruz"

Hemşirenin 'Hamileyim yapmayın' yakarışlarına aldırmadılar! Yere yatırıp karnını tekmelediler! ile ilgili etiketler Başakşehir Hastane Hamile hemşire
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.