Hemşirelerin görüntüleri tepki topladı!

İngiltere’de hemşire olduğu düşünülen iki hastane çalışanı kadının görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılarak ülkenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Görüntüler, bir hastane restoranı gibi görünen yerde birbirleriyle kavga eden kadınların sosyal mesafeyi nasıl hiçe saydıklarını gösteriyor. Hafta sonu Londra'daki bir hastanede çekildiği iddia edilen videonun başlangıcında, çalışanların birbiriyle laf dalaşına girdikleri, mavi önlük giyen ve maskesini indiren kadınlardan biri parmağını göstererek diğerine bağırıyor.

HIZLA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İşçilerden birinin diğerine vurmasıyla karşısındaki meslektaşı da karşı verdi ve etraftakilerin şaşkın bakışları içerisinde kavgaya tutuştular. Çevredekiler ise, kavgayı ayırmak yerine telefonlarına sarılarak olay anını videoya aldılar.

 

 

Hemşirelerin görüntüleri tepki topladı! ile ilgili etiketler hemşire İngiltere maske hemşire kavgası sosyal mesafe kovid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.