Hem sesiyle hem de öyküsüyle jüriyi büyüledi!

ABD'nin yetenek yarışması America's Got Talent'a katılan Michael Ketterer isimli yarışmacı, hem hayat öyküsüyle hem de sesiyle jüri üyelerini büyüledi. Ketterer, yarışmaya yarı finalde veda etse de izleyicilerin gönlüne taht kurmayı başardı.

America's Got Talent yarışmasına damga vuran Michael Ketterer, hayat hikayesiyle izleyicileri duygulandırdı.

3 ERKEK ÇOCUĞU RÜYASINDA GÖRDÜ

Erken yaşta evlendiğini ve bir kızı olduğunu anlatan Ketterer'ın hayatı kızının gördüğü bir rüyayla değişti. Rüyasında 3 erkek çocuğu gördüğünü ve onları evlat edinmeleri gerektiğini söyleyen küçük kız, iki yıl uğraş verdikten sonra ailesini ikna etmeyi başardı.

Aileye başvuruları sonucu tam da kızın rüyasında gördüğü gibi 3 erkek kardeş önerildi. Büyük bir şaşkınlık yaşayan aile, bu çocukları evlat ediniyor ve hikayenin güzel tarafı burada başlıyor.

Hem sesiyle hem de öyküsüyle jüriyi büyüledi!

AİLE BİR ANDA 7 KİŞİ OLDU

4 çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdüren aile bir gün aldıkları başka bir telefonla ise sokaklarda yaşayan siyahi bir çocuğu daha evlat edinme kararı alıyor. Artık onlar 7 kişilik bir aile oluyordu...

ABD'de hemşirelik yapan Ketterer'ın hayatını daha da ilginç hale getiren olay ise bir başka gün serebral palsi hastası bir çocuğu evlat edinip edinemeyeceği sorusu oldu.

Hem sesiyle hem de öyküsüyle jüriyi büyüledi! - Resim : 2

ALLAH'IN İŞARETİ: REKLAM PANOSU!

5 çocukla zorlu bir hayat mücadelesi sürdüren Ketterer, gelen telefon sonrasında dua ederek Allah'tan bir işaret beklemeye başlıyor.

Arabasıyla seyir halindeyken karşısında gördüğü reklam panosunda serebral palsi hastası bir çocuk ve babasının maratona katıldığını ve tekerlekli sandalyesinin arkasında 'Arkamda hep babam vardı' yazısını gören Ketterer, bir anda ağlamaya başlayarak 6'ıncı çocuğunu da evlat edinme kararı alıyor.

YARIŞMAYA 5'İNCİ OLARAK VEDA ETTİ

Tüm bu yaşananların ardından sırf çocukları için yetenek yarışmasına katılan Michael Ketterer birbirinden iddialı yarışmacılar arasından yarı finale katılma hakkını elde etti. Fakat geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümde yarışmaya 5'inci olarak veda etti. Öyküsü ise hem ABD hem de dünyaya milyonlara ulaşmasına neden oldu...

İşte Michael Ketterer'ın ilk performansı:

Hem sesiyle hem de öyküsüyle jüriyi büyüledi! ile ilgili etiketler America's Got Talent Michael Ketterer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.