Hem kaçtı, hem "Enis Berberoğlu yalnız bırakıldı" dedi!

MİT TIR'ları davası şüphelisi Can Dündar, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını yorumladı. Firari Can Dündar, Berberoğlu'nun yalnız bırakıldığını söyledi

Cumhuriyet gazetesini FETÖ güdümündeki bir yayın organı haline getiren ve operasyonel haberlere imza atmasının hemen ardından Türkiye'den firar eden Can Dündar, MİT TIR’ları davasından CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını değerlendirdi.

Dündar, “Bugün çok iyi görüyoruz ki orda yalnız bırakıldı hem yargılananlar hem de CHP Milletvekili Enis Berberoğlu” dedi.

Kararın "CHP’ye gözdağı" olduğunu savunan Dündar’ın açıklamaları şöyle:

"Bugünkü karar Cumhuriyet Halk Partisi’ne gözdağıdır. CHP cezalandırılmak isteniyor. CHP’nin bir grup milletvekili aslında bu davada yargılanan bizlerin yanında oldu sahip çıkmaya çalıştı ama ne yazık ki bu bir grup değerli vekilin ötesine geçmedi.

Bugün çok iyi görüyoruz ki orda yalnız bırakıldı hem yargılananlar hem de CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, çok isterdim ki bugün CHP tüm kadrolarıyla orda olsun, Adliye Sarayının önünde adalet için haykırsın ve o ses içeriye ulaşsın. Bunu yapmadığımız sürece hiçbir zaman adalet bekleyemeyiz. Bunu CHP’li vekillere söylediğimde demişlerdi ki ‘Biz davayı siyasallaştırmak istemiyoruz’ demişlerdi, daha ne kadar siyasallaşabilir ki bu dava, bu dava baştan sona siyasi bir dava.

‘AĞIRLIK KOYMANIN ZAMANI’

Artık adalet için genel başkan düzeyinde orda olmanın ve ağırlık koymanın zamanı. Ben tekrar bu haberi sonuna kadar savunduğumu buradan belirtmek istiyorum. Biz gazeteciyiz, gazetecilik görevimizi yaptık."

HEM 'SATTI' HEM DE TUTUKLANINCA UZAKTAN 'ESTİ'...

Öte yandan Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, firari Can Dündar'ın, Enis Berberoğlu'nu sattığını yazdı. "Can Dündar kitabında yazmasaydı, kimse o görüntüleri kimden aldığını soramazdı. Haber kaynağını saklamak hakkı.. Adamınız sattı sizi.." yazan, Ersoy Dede, şu tweeti paylaştı:

dedetw

Hem kaçtı, hem "Enis Berberoğlu yalnız bırakıldı" dedi! ile ilgili etiketler Can Dündar Enis Berberoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.