Helsinki'nin tercihi İstanbul oldu! Sosyal medyayı yıkan yanıt...

Netflix'in fenomen dizisi La Casa de Papel, geçtiğimiz günlerde dördüncü sezonu ile Türk izleyicileri de ekranlara kilitledi. Dizide Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, verdiği bi röportajda, 'Helsinki olmasaydın hangi şehir olmak isterdin?' sorusuna İstanbul yanıtını verdi. Bu yanıt sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Netflix'te 4. sezonuyla ekranda olan İspanyol yapımı dizi La Casa de Papel'de Helsinki karakterini canlandıran Sırp oyuncu Darko Peric, Barcelona Kulübü'nü resmi Twitter hesabından kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Darko Peric, "Helsinki olmasaydın hangi şehir olmak isterdin" sorusuna "İstanbul olmak isterdim" yanıtını verdi. Peric'in videosunu ise Barcelona'nın resmi Türkiye hesabı, Netflix'i etiketleyerek paylaştı.

Helsinki'nin tercihi İstanbul oldu! Sosyal medyayı yıkan yanıt...

"HELSİNKİ HAKLI"

 Peric'in bu yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da görüntüleri "Helsinki haklı" notuyla paylaşıp paylaşımına göz kırpan emoji ekledi.

Helsinki'nin tercihi İstanbul oldu! Sosyal medyayı yıkan yanıt... - Resim : 2

Helsinki'nin tercihi İstanbul oldu! Sosyal medyayı yıkan yanıt... ile ilgili etiketler Netflix Ekrem İmamoğlu La casa de papel İstanbul helsinki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.