Helin Avşar 'yataktayım' sözlerine açıklık getirdi!

Burak Akan’ın yazıp yönettiği ‘İçimdeki Ses’ filminde şizofren bir kadını canlandıracak olan Helin Avşar, "Çocuk gibi el ele flört edemem. Artık 18 yaşında değilim. Hop onunla hop bununla olamam. Hoşlandığım biri var ama adı bende saklı" dedi.

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportaj şöyle:

'İçimdeki Ses’ filminin çekimlerine başlıyorsunuz. Ne hissediyorsunuz?

Evet, bir festival filmi. Uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran bir iş olmamıştı. Bir şizofrenin ameliyatında yaşanan hikayeyi konu alıyor.

Film şimdiden olay oldu. "Burak Hakkı’nın uzun boylu olması sorun değil. Çekimler hep yatakta” dediniz!

Sorma, rezil oldum. Hahaha! Sordular, “Çok uzun boylu, çekimlerde zorluk çekmeyecek misiniz?” diye. Ben de, “Uzun boylu olsa ne olur, ben hasta yatağındayım. Film boyunca yataktayım zaten” dedim. Oradan cımbızladılar.

Film bir şizofrenin hikayesini anlatıyor...

Beni etkileyen de bu oldu. Çevremde tanıdığım şizofren insanlar var. Bu durumun hem o kişi hem de ailesi için ne kadar ağır olduğunun bilincindeyim. Tedavisi yok. İnsanlar bununla yaşamanın bir yolunu buluyor. Bu hastalığın bilinirliğinin artmasına katkım olursa ne mutlu bana.

"GÖRÜŞTÜĞÜM ÇOCUK BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

Hayatınızda biri var mı?

Hayatımda biriiiiii.... Görüşmeler dahilinde bakıyoruz diyormuşum. Hahaha! Etkilendiğim biri var ama adını koyduğum bir şey yok henüz. Hem zaten daha yeni boşandım ayol!

Boşanalı bir yılı geçti. Yenisi mi kaldı?

Hadi ya, oldu mu o kadar. Yine de uzun bir zaman değil. Zıpla hemen yeni birini al hayatına... Artık 18 yaşında değilim ki. Hop onunla hop bununla olamam! Ne o öyle, flört mü edeceğim çocuk gibi bu yaşta.

Nasıl yani? Flört etmeden pat diye evlenecek misiniz?

Hayır, tabii ki flört edeceğiz ama öyle çocuk gibi tutayım elini, oradan oraya gezineyim istemiyorum. Bundan sonra hayatıma alacağım insanla ciddi bir şey yaşarım.

Hayatınızda şu aralar sizi en çok heyecanlandıran şey ne?

Büyük ablam Leyla’nın torunu oldu. O kadar tatlı ki! Ailecek onun heyecanını yaşıyoruz.

Helin Avşar 'yataktayım' sözlerine açıklık getirdi! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Helin Avşar Sevgili yatak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.