Helal olsun! Öğrencileri YKS’ye yetiştirmek için güzergah değiştirdi

Sakarya'da bir otobüs şoförü, sınava 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci saniyeler kala yetiştirdi. Yolculardan izin alarak güzergahını değiştiren şoför ve sınava yetişme heyecanının görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şoförü, otobüse binip sınava 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci, yolculardan izin alarak güzergahını değiştirip sınava yetiştirdi. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için hafta sonu tüm güzergahlarda kesintisiz ulaşım hizmeti verdi. Sabah sınav saatine yakın dakikalarda 9B numaralı Yazlık-Maltepe arası çalışan otobüsün sürücüsü ile sınava geç kalan 3 öğrenci arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Serdivan’da otobüse binen 3 öğrenci sınava 30 dakika kaldığını söyledi. Duruma kulak misafiri olan şoför, merkez amirliğe telefon açarak güzergahı değiştirmek için izin istedi. Bu sırada yolculardan da mağduriyet yaşanmaması adına izin alan şoför, aracın yönünü değiştirdi. Dakikalar içinde yine Serdivan’da bulunan okula ulaşan belediye otobüsü, 3 öğrenciyi sınava saniyeler kala yetiştirdi.


İHA

Helal olsun! Öğrencileri YKS’ye yetiştirmek için güzergah değiştirdi ile ilgili etiketler Sakarya YKS otobüs şoförü öğrencileir sınava yetiştirdi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.