Hekimoğlu dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yapımını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği Hekimoğlu dizisi izleyenleri ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağını merak edenler araştırma yapmaya başladı. Peki, Hekimoğlu dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Timuçin Esen'in oynadığı Hekimoğlu dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin konusunu ve ne zaman başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya başladı. Peki, Hekimoğlu dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak?

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hekimoğlu dizisi 'House M.D'' dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin tanıtım fragmanları izleyicisiyle buluşurken yayın tarihi henüz netleşmemiştir.

Dizide, Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hem otorite karşıtı hem de sorun giderici ve kurtarıcıdır.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz yayın tarihi kesinleşmeyen Hekimoğlu dizisi, Aralık ayında Kanal D ekranlarında olacak. 

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Kanal D Timuçin Esen 2019 dizi fragmanları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.