Hekimoğlu Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! Seyircinin Tepkisi de Gecikmedi! Bu Sahne İle Geri Dönüş Yaptı

Kanal D ekranlarının salı gecesi yayınlanan dizisi Hekimoğlu'nda yeni bir gelişme yaşandı. Hekimoğlu dizisinde ayrıldığı tahmini olan ünlü oyuncu şok bir gelişme ile birlikte diziye yeniden döndü.

Kanal D ekranlarının salı gecesi yayınlanan dizisi Hekimoğlu'nda yeni bir gelişme yaşandı. Hekimoğlu dizisinde ayrıldığı tahmini olan ünlü oyuncu şok bir gelişme ile birlikte diziye yeniden döndü. İzleyici  dizi ile bir aşk yaşanmasını istiyor, Hekimoğlu’nda sataşma dolu sahneler yer alıyor.

Hekimoğlu Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! Seyircinin Tepkisi de Gecikmedi! Bu Sahne İle Geri Dönüş Yaptı

Kanal D ekranında seyircilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Hekimoğlu  isimli diziden yalnızca geriye iki bölüm kaldı. Söz konusu dizi tam ellinci bölümü ile birlikte 18 Mayıs Salı akşamı final yapmaya hazırlanıyor.

Hekimoğlu Finale Gidiyor

Kanal D ekranlarında yer alan ve her hafta salı akşamları izleyici ile buluşan Hekimoğlu dizisinde yayınlanan son iki bölümde dizi tutkunları İpek ile Ateş arasında bir sıcaklık, yakınlaşma, aşk sahneleri olması yönünde istekleri vardı. Ancak yayınlanan görüntülerde çiftin aşk anları değil, atışma anları yer alacak.

Hekimoğlu Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! Seyircinin Tepkisi de Gecikmedi! Bu Sahne İle Geri Dönüş Yaptı - Resim : 2

Finale doğru giden dizide başarılı oyuncu Timuçin Esen ve Ebru Özkan ikilisini birbirine çok yakıştıran dizi fanları, Ateş ve İpek’in  birbirlerine olan uyumlu hallerini bir hayli sevdiler. Ancak dizi finale doğru adım adım yaklaşırken seyircilerin isteklerine cevap verilerek, İpek ve Ateş arasında bir aşkın doğması yönünde sosyal medya ortamlarında birçok seyirciden paylaşımlar gelmeye devam ediyor. 

Dizi Fanları Muradına Eriyor!

Hekimoğlu dizi fanları tarafından uzun süredir talep edilen en azından finalde aşk yaşasınlar paylaşımları dikkat çekerken 49. bölümden gelen yeni fragmanda ikilinin atışma anları gündem yaratacak. 

Hekimoğlu 49. Bölüm 3. Fragmanı en sonunda yayınlandı. Ateş, İpek’i her konuda şaşırtmaya devam ederken, Kaan Yıldırım’ın hayat verdiği Memoli’de yeniden hastaneye dönüyor. Asıl şaşırtan gelişme ise diziden ayrıldığı düşünülen Memoli'nin yeniden rol alarak dönüşüyle yaşanıyor. Şaşırtan gelişme ise hayranların dikkatlerinden kaçmıyor.

Hekimoğlu Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! Seyircinin Tepkisi de Gecikmedi! Bu Sahne İle Geri Dönüş Yaptı ile ilgili etiketler hekimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.