Hekimoğlu dizisi ekranlara veda ediyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen, başrolünde Timuçin Esen ve Kaan Yıldırım gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hekimoğlu dizisinden kötü haber geldi. Kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesi elde eden Hekimoğlu, ekranlara veda ediyor.

Yabancı bir diziden uyarlanan ve sıra dışı bir doktorun yaşantısını konu alan Hekimoğlu dizisi final yapıyor. Timuçin Esen'in Doktor Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırdığı Hekimoğlu dizisinin, Mayıs ayının sonunda ekranlara veda edeceği öğrenildi.

REYTINGLERDE İLK 10 YAPIM ARASINDA YER ALAMADI

Hekimoğlu dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümüyle, total grubu reytinglerde ilk 10 yapım arasında yer alamamıştı. Dizi AB grubunda ise 9. sırada yer almıştı.

 Hekimoğlu dizisi ekranlara veda ediyor!

YABANCI DİZİDEN UYARLANMIŞTI

Hekimoğlu dizisi dünya çapında üne kavuşan ve ülkemizde de hayran kitlesi bulunan House M.D. dizisinden uyarlandı. Türkiye uyarlamasında Dr. House'u Timuçin Esen canlandırıyor.

 

Hekimoğlu dizisi ekranlara veda ediyor! ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Timuçin Esen Kanal D hekimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.