Hekimoğlu son bölüm izle

Hekimoğlu son bölüm full izle! Hekimoğlu dizisi 27. son bölüm sansürsüz tek parça halinde Kanal D üzerinden izlenebilecek. Hekimoğlu 27. bölüm full izle linki haberimizde.

Hekimoğlu 27. bölüm full izle merakla araştırılıyor. 1 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Timuçin Esen’in oynadığı Hekimoğlu dizisinin 27 son bölüm linki Youtube’de tek parça halinde yayına girdi.

HEKİMOĞLU 27. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

On gündür uyuyamayan bir hastanın iyileşmesi için karaciğer nakline ihtiyacı vardır. Naklin gerçekleşmesi için Hekimoğlu kendine has bir yol seçer. Bu yol, Zeynep’le aralarında gerilim yaşanmasına neden olur. Ama bu kadarla kalmaz…

Hekimoğlu’nun ganyan bayisinde karşılaştığı diğer hastaya yakınlığı ise İpek’in dikkatini çeker. Doktorlardan ilgi bekleyen bu kadın hastanın varlığı Hekimoğlu ve İpek’i karşı karşıya getirir. Hekimoğlu iki hastayı da kurtarabilecek mi? İpek’le aralarındaki gerilim sadece işle mi alakalı? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, olanların acısını Emre’den mi çıkaracak? Orhan’la Hekimoğlu’nun ev arkadaşlığı yürüyecek mi?

Hekimoğlu son bölüm izle ile ilgili etiketler Hekimoğlu 124. bölüm hekimoğlu son bölüm hekimoğlu Hekimoğlu 27. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.