Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izle! Ateş zor durumda!

Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ateş ile Vahap arasında yaşanan savaş her geçen gün daha tehlikeli hal almaya başlıyor. Hastanedeki geleceği tehlikede olan Ateş, kendisini ele verenin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ateş ile Vahap arasında yaşanan savaş her geçen gün daha tehlikeli hal almaya başlıyor. Hastanedeki geleceği tehlikede olan Ateş, kendisini ele verenin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

HEKİMOĞLU 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiği anda sayfamızdaki linkten izlenebilecek.

HEKİMOĞLU 11. BÖLÜM ÖZETİ

Tanık koruma programındaki adamın gizlediği sır ne?

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap'a ispiyonladığını bulmaya çalışır.

Öte yandan, İpek'in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu'nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.

Hekimoğlu'nu,Vahap'a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek'i veya Hekimoğlunu gerçekten kovabilecek mi?

Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı izle! Ateş zor durumda! ile ilgili etiketler Kanal D televizyon yeni bolüm fragman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.