Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izle! Ateş'in yemini!

Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı herkesin neler yaptığını öğrenmeye çalışıyor. Ateş'in ameliyatta yaptıkları öğrencilerini şok ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı herkesin neler yaptığını öğrenmeye çalışıyor. Ateş'in ameliyatta yaptıkları öğrencilerini şok ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

HEKİMOĞLU 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamızda yer alacak.

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM ÖZETİ

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün, yeni yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. Gelir gelmez önlük giymeyen tek doktor olarak Hekimoğlu dikkatini çeker. Hekimoğlu ise, Vahap'ın görünen iyi niyetinin altında başka amaçları olduğundan şüphelenmektedir.

Öte yandan, genç ve başarılı bir CEO olan Sevgi hastaneye yatırılır ve dosyayı Tıbbi Tanı Departmanı devralır. Genç kadının durumu hızla kötüye gider ve kalp nakline ihtiyaç duyar. Hekimoğlu kadını iyileştirmek uğruna büyük bir riski göze alacaktır. Öte yandan tedavi sürecinde Emre'nin yaptığı büyük bir hata Hekimoğlu'nu çok sinirlendirir ve ikisi arasındaki ipleri kopma noktasına getirir.

Hekimoğlu, Emre'yi kovacak mıdır? Vahap ve Hekimoğlu arasındaki soğuk savaş nereye gidecektir? Hekimoğlu'nun kalp nakli bekleyen hastası için söylediği yalan mesleğine mal olacak mıdır?

Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı izle! Ateş'in yemini! ile ilgili etiketler Kanal D yeni bolüm fragman sahne ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.