Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izle! Yeni mücadele!

Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam nefes kesen yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ali adında çocuk hastanın belirsiz hastalığı durumları zorlaştırıyor. Şarbon hastalığı şüphesi ise yeni bir yol açıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ali adında çocuk hastanın belirsiz hastalığı durumları zorlaştırıyor. Şarbon hastalığı şüphesi ise yeni bir yol açıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam nefes kesen yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

HEKİMOĞLU 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına teşhis konulamayınca dosyayı tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Ali arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra hastalanmıştır ve lanetlendiğine inanmaktadır. Ali’nin durumu gittikçe kötüleşirken, tüm bulgular şarbona işaret eder.

Orhan, at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu’ndan bir ton laf işiteceğini düşünür. Fakat İpek, Hekimoğlu’nun Zeynep’le gittiğini söyler. Bu haber gündeme bomba gibi düşer. Öte yandan Emre’nin beklenmedik bir misafiri vardır. Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar mı yüklemektedir? İpek neden Zeynep’in hareketlerini gözlemlemektedir? Emre, Hekimoğlu ve Zeynep’in birlikte çıktığını duyunca ne tepki verecektir? Hastaneye yatan Ali sağlığına kavuşabilecek midir? Yoksa gerçekten lanetlenmiş olabilir mi?

HEKİMOĞLU 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hekimoğlu 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

 

Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı izle! Yeni mücadele! ile ilgili etiketler Kanal D televizyon yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.