Hejar öldürüldü, Sipan yakalandı!

Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şenkaya kırsalına operasyon düzenlendi. Saklandıkları inde yakalanan 2 teröristten birinin gri kategoride 500 bin lira ödülle aranan Sipan kod adlı Adem Çallar olduğu tespit edildi. Yine gri kategoride yer alan Hejar kod adlı Halis Eroğlu'nun ise öldürüldüğü bildirildi.

Erzurum jandarma timlerinin dün bölgede yaptığı operasyonda gri listede 500 bin lira ödülle aranan Hejar kod adlı Halis Eroğlu ölü olarak ele geçirildi.

2 örgüt üyesi ise havanın karanlık olmasından ve bölgenin sık ormanlık olmasından faydalanarak kaçtı.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timlerince terör örgütü mensuplarının yakalanması için yürütülen operasyonda saat 09.00 sıralarında sık ormanlık içerisinde yapılan aramada Deniz kod Ender Yalçın ve Sipan kod adlı Adem Çallar saklandıkları sığınak içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Hejar öldürüldü, Sipan yakalandı!

Teröristlerden Adem Çallar'ın gri listede arandığı belirlendi. Sığınakta yapılan aramada 1 M-16, 1 Kaleşnikof piyade tüfeği ve 4 el bombası ele geçirildi. 

Hejar öldürüldü, Sipan yakalandı! - Resim : 2

Hejar öldürüldü, Sipan yakalandı! ile ilgili etiketler Jandarma Erzurum terörist Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.