Hedefim Sensin filminin konusu nedir? Hedefim Sensin filminin oyuncuları kimlerdir?

31 Mart Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Hedefim Sensin filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hedefim Sensin konusu nedir, Hedefim Sensin oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

31 Mart Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Hedefim Sensin adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hedefim Sensin adlı komedi filmi 2018 yılında vizyona girmiştir. Hedefim Sensin adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. Hedefim Sensin filminin konusu nedir, Hedefim Sensin oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hedefim Sensin filminin konusu ne?

Hedefim Sensin filminde, çiğ köfte satarak geçimini sağlamaya çalışan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu etmektedir. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelmektedir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamayarak başına büyük bir dert almıştır. İstanbul’u terk etmek zorunda kalacaktır.

Hedefim Sensin filminin konusu nedir? Hedefim Sensin filminin oyuncuları kimlerdir?

Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olmuştur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olacaktır. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alacaktır.

Hedefim Sensin filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 30 Kasım 2018 / 1s 48dk

Hedefim Sensin filminin konusu nedir? Hedefim Sensin filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hedefim Sensin filmi konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.