Hedef Kılıçdaroğlu'nun rakiplerini yaftalamak!

Posta Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Sözcü Gazetesi'nde bir köşe yazısına konu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li bir siyasetçi ile görüştüğü ve aralarında o kişiye CHP Genel Başkanı olması yönünde diyalog geçtiği iddialarını yorumladı.

CNN TÜRK'te Gözde Atasoy'a konuşan Şener, "Bu haber önce başka isimlere de servis edilmişti" dedi.

Nedim Şener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bu işin arkasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda karşına aday olarak çıkacak kişileri daha olaylar netleşmeden 'Saray'ın adamı, Külliye'nin adayı yaftalama amacı olduğu çok açık.

Hedef Kılıçdaroğlu'nun rakiplerini yaftalamak!

OPERASYON GAZETECİSİ
Gazetecilik açısından ciddi bir facia. Gazetecilikteki 5N1K kuralının K'sı yani kim eksik. Öznesiz haber olmaz, gazetecilik kurtarılmalı. Haber yalan çıkarsa kaynak deşifre edilmeli. Rahmi Turan operasyon gazetecisi olduğunu gösterdi.

CHP içinde böyle hainler olacağına inanmıyorum. Bu haber önce başka isimlere de servis edilmişti.Karşı aday olan Saray'ın adamı yaftası yiyecek.

DOĞRULAYANLAR OPERASYONUN PARÇASI
Kılıçdaroğlu'nun açıklaması (Ben şaşırmadım efendim, doğrudur.) Beni çok şaşırttı, yalanlanan haberi doğruluyor. Kılıçdaroğlu aklındaki ismi açıklamalı. Haberi doğrulayanlar operasyonun parçasıdır. Böyle bir yalan üzerine iktidar inşa edilmez.

Hedef Kılıçdaroğlu'nun rakiplerini yaftalamak! ile ilgili etiketler Nedim Şener CHP kemal klıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.