Heavy metal grubu Iron Maiden ile Marvel'den işbirliği

1975 yılında Londra'da kurulan ve dünyanın dört bir yanında hayranları bulunan İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden ile Marvel, grubun yeni ürün kataloğu için işbirliğine gitti.

Bu işbirliği sayeside grubun ilk albümünden beri plak kapaklarında yer alan maskotu Eddie, ürünlerin üzerinde, Marvel Sinematik Evreni’nden Wolverine, Venom, Thanos ve Deadpool gibi karakterlerle birlikte yer alacak.

Heavy metal grubu Iron Maiden ile Marvel'den işbirliği


GRUBUN MENAJERİ ROD SMALLWOOD: YILLARDIR HAYALİMİZDİ

Grubun menajeri Rod Smallwood yaptığı açıklamada, “Pop art ve çizgi roman kültürünün en tanınmış karakterlerinden bazılarını Maiden dünyasında Eddie ile yan yana getirmek yıllardır hayalimizdi. Eddie'nin yanında böylesine ikonik karakterleri görmek hayranlarımızın yıllardır istediği bir şey. Venom, Thanos, Thor veya Deadpool'u Maiden dünyasında görmenin, her iki kültürün hayranlarını heyecanlandıracağını düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.

Marvel yetkilisi Paul Gitterise Marvel’in 80 yıldan uzun bir süredir en büyük sanatçılara, müzisyenlere ve yaratıcılara ilham verdiğini ifade ederek, “Bu işbirliği, Marvel markasının yaşam tarzlarında nasıl yer almaya devam ettiğine dair heyecan verici bir örnek. Yeni koleksiyon, hayranlara ikonik karakterlerimize saygı duruşunda bulunma fırsatı verirken, efsanevi Iron Maiden’ı da yüceltecek.” ifadesine yer verdi.

Heavy metal grubu Iron Maiden ile Marvel'den işbirliği

Iron Maiden’ın maskotu Eddie, müzik dünyasında en ikonik figürlerinden biri olarak biliniyor. İlk olarak grubun 1980’deki ilk teklisi “Running Free”nin kapağında yer alan Eddie, grubun müzik yolculuğuyla birlikte evrilerek her albümde yeni bir kimliğe büründü.

(Ajans Bizim)

Heavy metal grubu Iron Maiden ile Marvel'den işbirliği ile ilgili etiketler Iron Maiden marvel eddie
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.