HDP'ye verilen oy Türkiye'nin geleceğini baltalar!

Güneydoğulu kanaat önderleri ile görüşmelerini sürdüren SuperHaber röportaj editörü Hülya Okur, bu kez bölgede etkin bir aşiretinin ileri gelenlerinden İzol-Der Kurucu Başkanı Hasan Doğan ile seçimi konuştu.

İzol Aşireti üyelerinin kurduğu İzol-Der'in kurucu başkanı Hasan Doğan, Karacadağ bölgesinin tamamına hakim aşiretin ileri gelenlerinden... 

Hülya Okur, Doğan'a HDP'ye verilen oyun ne anlama geldiğini, Selahattin Demirtaş'ın tutuklu olmasının bölge seçmeni üzerindeki etkisini ve Suruç saldırısını perde arkasını sordu. 

HDP'ye verilen her oyun Türkiye'nin geleceğini baltalayacağını ifade eden Hasan Doğan, Selahattin Demirtaş'ın durumunun ise seçmeni etkilemeyeceğini belirtti. Doğan bunun sebebini ise "Beyanlarından dolayı, 53 cana mal olmasından dolayı tutuklandı. Yoksa evinden güllük gülistanlık bir dava için alınıp, tutuklanmamıştır." sözleri ile açıklıyor.

Hasan Doğan, Suruç saldırısı ile ilgili olarak da "Emrin Kandil'den geldiğine dair çok kuvvetli emareler var." dedi. 

“HDP’YE VERİLEN HER OY TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BALTALAR! HDP’YE VERİLEN HER OY CHP’YE GİTMİŞ SAYILIR”

HDP’ye oy vermemenin birçok nedeni vardır. 80'li 90'lı yılları yaşayan, bu toplumun içinden çıkan bir İzol aşireti mensubu olarak şöyle yorumlayabilirim: HDP, PKK’nın  bir siyasi kanadıdır. PKK, kurulduğu günden bu yana hiçbir zaman Kürtleri temsil etmemiştir. Kürtlerin değerlerine, Kürtlerin inancına, geleneklerine, örf ve adetlerine  her zaman hakaret eden bir yapıdır. HDP’nin ülkemizin birlik ve beraberliğini sekteye uğratan ve batı güçleri tarafından  kullanılan bir oluşum olduğuna inanıyorum. Bu sebeplerle ve PKK'nın siyasi kanadı olduğundan HDP’ye oy vermeyeceğiz. Ve Hendek olaylarına Diyarbakır halkının tamamı şahit oldular. HDP ye verilen her oy, Türkiye'nin geleceğini, iktidarını baltalayabilir. HDP’ye verilmiş her oy, CHP’ye gitmiş sayılıyor. CHP’nin de bu ülkeye yıllardır ne yaptığı bütün halkımız tarafından biliniyor. HDP’ye oy vermememiz için bir roman yazılacak şekilde argümanlar var.

“DEMİRTAŞIN TUTUKLUĞUNUN AK PARTİ SEÇMENİ ÜZERİNDE BİR ETKİ YARATACAĞINA İNANMIYORUM”

Demirtaş'ın tutuklanması sıradan bir tutuklama değil, yaptıklarından dolayı tutuklanmıştır. 53 cana mal olan beyanı ortada. Diyarbakır'da 2 milyon insan yaşıyor. Diyarbakır'ın huzurunu bozan bu beyanlarından dolayı, 53 cana mal olmasından dolayı tutuklandı. Yoksa evinden güllük gülistanlık bir dava için alınıp, tutuklanmamıştır. Ben bunun başka seçmenler üzerinde etki yaratacağını hiç zannetmiyorum. Yani Demirtaş'ın tutukluluğunun AK Parti seçmeni üzerinde etki yaratacağını asla inanmıyorum.

“SURUÇ EMRİNİN KANDİL’DEN GELDİĞİNE DAİR ÇOK KUVVETLİ EMARELER VAR”

Suruç'taki olaylar ile alakalı HDP’nin hazırlıklı, planlı saldırı olduğuna kanaat getirdim. AK Parti heyetinin geleceklerini öngörüp silahlı bir şekilde orada bekledikleri yönünde bilgiler aldım. Mağduriyet yaratıp, mağduriyet üzerinden AK Parti'nin oylarını sekteye uğratacak bir çalışma olduğuna inanıyorum ki bu emrin Kandil'den geldiğine dair çok kuvvetli emareler var. Şahsımın yaptığı araştırmalar neticesinde bunu öğrendim.

HDP'ye verilen oy Türkiye'nin geleceğini baltalar! ile ilgili etiketler HDP hasan doğan İzol Aşireti Derneği Kurucu Başkanı suruç saldırısı demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.