"HDP'ye bakanlık verilebilir" diyen Gürsel Tekin'den geri vites: "Öyle bir şey demedim"

"HDP'ye bakanlık verilebilir" çıkışıyla siyaset kulislerini hareketlendiren CHP'li Gürsel Tekin, bir vatandaşın bu sözlerini sorması üzerine "Öyle bir şey demedim" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, ittifak ortakları HDP'ye bakanlık vaadinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bugün söylem değiştirdi.

AK Partili olduğunu dile getiren bir vatandaşın konu hakkında kendisine yönelttiği, "CHP iktidara gelirse HDP’ye bakanlık verecek mi?" sorusuna yanıt veren Tekin, "Öyle bir şey yok. HDP ayrı, CHP ayrı. Beraber değiliz elbette." diyerek yanıt verdi.

CHP’nin önemli isimlerinden Murat Karayalçın ise geride kalan gün CHP’nin HDP ile ilişkisinin olduğunu itiraf etmiş, ''HDP önemli bir aktör ve görüşmemiz sürüyor'' demişti.

 
"HDP'ye bakanlık verilebilir" diyen Gürsel Tekin'den geri vites: "Öyle bir şey demedim" ile ilgili etiketler Gürsel Tekin CHP HDP bakanlık geri vites

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.