HDP'nin yeni provokasyonu! Terörist başı Öcalan'a 'özgürlük' için yürüyüş çağrısı

Terörist başı Abdullah Öcalan'a 'özgürlük' için Bursa'nın Gemlik ilçesinde yürüyüş düzenleneceğini duyuran HDP, sosyal medyadan çağrı yaptı. HDP, "Derdi demokratikleşme olan herkesi 12 Haziran’da tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için yürüyüşe çağırıyoruz." paylaşımında bulundu.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı Halkların Demokrat Partisi (HDP), terörist başı Abdullah Öcalan'a 'özgürlük' için Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı.

HDP'nin resmi Twitter hesabından videolu olarak yapılan çağrıda, "Bütün Türkiye halklarını, kadınları, gençleri, derdi demokratikleşme olan herkesi 12 Haziran’da tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için yürüyüşe çağırıyoruz. #GemlikeYürüyoruz" denildi.

HDP'nin yeni provokasyonu! Terörist başı Öcalan'a 'özgürlük' için yürüyüş çağrısı

HDP'nin yeni provokasyonu! Terörist başı Öcalan'a 'özgürlük' için yürüyüş çağrısı ile ilgili etiketler HDP Bursa Gemlik Öcalan yürüyüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.