HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil

Terör örgütü ile yakınlığı sebebiyle hakkında kapatma davası açılan HDP, çeşitli kentlerde Nevruz etkinliği düzenlendi. Diyarbakır'daki etkinlikte terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri açıldı. Öte yandan etkinlikte sosyal mesafe ve maske kurallarının da hiçe sayıldığı görüldü.

Yargıtay, geçtiğimiz günlerde HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde (AYM) dava açtı. 600 sayfayı aşkın iddianamede terör örgütü ile iltisaklı olduğu belirtilen HDP'ye ve HDP yöneticilerine birçok suç isnat edilerek partinin kapatılması istendi.

TERÖRİST PAÇAVRALARINI AÇTILAR

Kapatılma tartışmaları ile gündemde olan HDP ise Nevruz Bayramı'nı bahane ederek çeşitli kentlerde eylem yaptı. Diyarbakır'da düzenlenen Nevruz kutlamalarında terör örgütünü simgeleyen paçavraların ve terörist başı Öcalan'ın posterlerinin açıldığı görüldü.

HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ DE HİÇE SAYDILAR

Koronavirüs risk haritasında mavi kategoride bulunan Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarına katılan vatandaşların, alana girdikten sonra tedbirleri hiçe saydığı gözlendi.

AK Parti'nin kongrelerini eleştiren HDP'nin düzenlediği kutlamalarda sosyal mesafe sıfıra indi ve vatandaşların çoğu maske takmadı.

HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil - Resim : 2

MHP'Lİ İSİMDEN TEPKİ: BUNLARA ACIMA YOK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek de sosyal medya hesabından o görüntülere isyan etti.

Çiçek, "Nevruz Bayramını bahane ederek eylem yapan HDP'nin mitingleri Türk devleti için teröristleri tespit etmek adına bir fırsattır. HDP mitinglerinde PKK ve Öcalan paçavrası sallayan yaratıklar, Türk askeri ve polisi için "Ben buradayım beni alın" mesajıdır! Bu yaratıklara acıma yok!" ifadesini kullandı.

Öte yandan kutlamalar HDP'nin resmi Twitter hesabından da canlı olarak yayınlandı.

HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil - Resim : 3

HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil - Resim : 4

 

HDP'liler PKK ile ilişkilendirilmekten rahatsız değil ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır dava Öcalan nevruz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.