HDP'liler yine iftira yarışına girdi! Türkiye’yi karalamaya çalıştırlar

Fransa'nın başkenti Paris'te dün geçekleşen saldırının ardından PKK sempatizanları ile HDP'liler Türkiye'ye karşı iftira yarışına girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan PKK destekçisi HDP “Bu ölümcül saldırının azmettiricilerinin kim olduğunu tahmin edebiliyoruz. " ifadelerini kullandı.

Fransa'nın başkenti Paris'te dün geçekleşen saldırının ardından PKK sempatizanları ile HDP'liler Türkiye'ye karşı iftira yarışına girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan PKK destekçisi HDP “Bu ölümcül saldırının azmettiricilerinin kim olduğunu tahmin edebiliyoruz. Avrupa'daki Kürt halkıyla acilen dayanışma çağrısı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Fransa'nın başkenti Paris'te dün ırkçı bir Fransız’ın açtığı ateş sonucu biri kadın üç kişi hayatını ölmüş, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı. Ölenlerden 2'sinin PKK'lı çıkmasının ardından Paris sokakları karıştı. Ortalık savaş alanına dönerken PKK sempatizanları ile HDP'liler yine Türkiye’ye karşı iftira yarışına girmeye başladı.

ÖLENLER PKK'LI ÇIKTI

Düzenlenen saldırıda ölenlerin arasından Emine Kara ve Şirin Aydın olduğu belirlendi. Emine Kara, 1990 yılında PKK'ya katıldığı ve Irak ve Avrupa'da faaliyette bulunduğu ortaya çıktı. Kara, PKK/KCK terör örgütünün Avrupa yapılanması içerisinde Fransa'da sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan aranma kaydının bulunduğu öğrenildi.

HDP YİNE İŞ BAŞINDA

PKK sempatizanları ile HDP'liler saldırının arkasında Türkiye'nin olduğu iddiasını ve imasını yaymaya başladılar. Fransa'nın başkenti Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezinin bulunduğu sokakta gerçekleşen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin paylaşımda HDP "Bu ölümcül saldırının azmettiricilerinin kim olduğunu tahmin edebiliyoruz. Avrupa'daki Kürt halkıyla acilen dayanışma çağrısı yapıyoruz" açıklaması yapıldı.

 

HDP'liler yine iftira yarışına girdi! Türkiye’yi karalamaya çalıştırlar ile ilgili etiketler HDP PKK Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.