HDP'li yöneticilere dev PKK/KCK operasyonu!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonlarda, HDP il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 718 kişi gözaltına alındı" denildi.

İçişleri Bakanlığı, 40 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona dair açıklama yaptı. Aralarında HDP il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 718 şahıs gözaltına alındı. 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"PKK/KCK terör örgütünün yurt içi faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlıkları birimlerince yürütülen operasyonlarda; 40 ilde aralarında HDP il ve ilçe başkanlarınında olduğu 718 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alma işlemleri halen devam etmektedir.

Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; çok sayıda silah ve örgütsel doküman ile dijital malzeme ele geçirilmiştir."

HDP'li yöneticilere dev PKK/KCK operasyonu! ile ilgili etiketler PKK HDP Operasyon Gözaltı İçişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.