HDP'li vekiller Kadıköy'ün göbeğinde yol kesti

Kadıköy'de gösteri yasağına rağmen eylem yapmak isteyen HDP'li gruba polis müdahale etti. Milletvekillerinin otobüs önüne oturarak yol kestiği eylemde çok sayıda kişi gözaltına alındı. Trafiği açmamakta direten HDP'lilere vatandaşlardan büyük tepki geldi.

Kadıköy'de bir araya gelen HDP'li bir grup basın açıklamasında bulunmak istedi. Polis, Kadıköy Kaymakamlığı'nın gösteri ve yürüyüşlere dair aldığı karar doğrultusunda HDP'lilere izin verilmedi.

Çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

HDP'li vekiller Kadıköy'ün göbeğinde yol kesti

UYARILARI DİNLEMEDİLER

HDP'liler, Kadıköy Rıhtım Meydanı'nda açıklama yapmak istedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri ise Kadıköy Kaymakamlığı'nın gösteri ve yürüyüşlerle ilgili aldığı kararı gruptakilere hatırlattı. Buna rağmen eylemde ısrar eden HDP'liler, Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde polisle tartışmaya başladı.

HDP'li vekiller Kadıköy'ün göbeğinde yol kesti - Resim : 2

HDP'Lİ VEKİLLER YOL KESTİ VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

HDP'li vekillerin dışında eyleme katılanlar gözaltına alındı. Gözaltıların yaşanması üzerine HDP'li milletvekilleri Dilşat Kaya Cambaz ve Musa Piroğlu trafiği kesti.

Yol kesen HDP'li vekillere vatandaşlar tepki gösterince Piroğlu ve Cambaz yolu açtı. (DHA)

 

 

HDP'li vekiller Kadıköy'ün göbeğinde yol kesti ile ilgili etiketler HDP Kadıköy milletvekili Eylem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.