HDP'li vekile tepki gösteren vatandaşa tehdit

İkizdere’de başlatılan taş ocağı çalışmalarına karşı protesto yapan HDP’li İzmir milletvekili Murat Çebni’ye tepki veren yöre sakini Hızır Bekiroğlu ilçe merkezinde tehdit edildi. Bekiroğlu'nu tehdit eden kişilerin taş ocağı protestocularından olduğu öne sürüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rize’ye yapılması planlanan 13 milyon yön kapasiteli lojistik limanın altyapı çalışmaları sürüyor. Karadeniz’in en önemli deniz limanlarından biri olacağı açıklanan lojistik liman kara, hava ve demir yollarını birleştirecek.

İkizdere ilçesinde lojistik limanın dolgu taşlarının alınacağı taş ocağı çalışmaları da devam ediyor. Ramazan Bayramı nedeni ile durdurulan çalışmaların bayramdan sonra devam edeceği öğrenilirken bazı gösterici grupların da, bölgede çeşitli eylemlere hazırlandığı öne sürüldü.

BÖLGEDE BUGÜN DURUM NE?

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, bugün 12 kişilik bir grup, dere yatağından ilerleyerek dozerin bulunduğu alana çıktı ve çalışmayı durdurdu. Jandarmanın ve güvenlik görevlilerinin müdahale etmediği grup, iş makinası ve dozerin çalışmayı durdurması üzerine olaysız bir şekilde aşağıya indi.

Öte yandan İkizdere’de başlatılan taş ocağı çalışmalarına karşı protesto yapan HDP’li İzmir milletvekili Murat Çebni’ye tepki veren yöre sakini Hızır Bekiroğlu'nun üç kişi tarafından tehdit edildiği öğrenildi. SuperHaber'in geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği olayda Hızır Bekiroğlu, bölgeye dışarıdan gelerek provokasyon yapan kişilere tepki vermişti. SuperHaber’in ulaştığı Bekiroğlu, "Tehditte bulunan bu kişilerin isimlerini bilmiyorum ama göstericilerden olduklarını düşünüyorum." dedi.

HDP'li vekile tepki gösteren vatandaşa tehdit

HDP'li vekile tepki gösteren vatandaşa tehdit ile ilgili etiketler Rize İyidere İkizdere protesto lojistik liman taş ocağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.