HDP'li vekilden Nihat Doğan'a sert sözler!

İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla geçtiğimiz gün gözaltına alınan Nihat Doğan'a HDP'li milletvekili Barış Atay'dan tepki geldi.

Türkücü Nihat Doğan'ın, "11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymak" suçlamasıyla gözaltına alındığı iddia edildi. Gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Kanal D’nin özel haberine göre, çocukların ailesi, Nihat Doğan’ın çocukları davet ederek harçlık vermeye çalıştığını iddia etti. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Bunlar aslı astarı olmayan iddialar” ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

 BARIŞ ATAY: SAPIK HERİF

Haberin yayılmasının ardından sosyal medya ayağa kalkarken, Nihat Doğan'a bir tepki de HDP Hatay Milletvekili Barış Atay'dan geldi. Atay, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Doğan için "Sapık herif" ifadesini kullandı.

HDP'li vekilden Nihat Doğan'a sert sözler!

HDP'li vekilden Nihat Doğan'a sert sözler! ile ilgili etiketler Barış Atay Nihat Doğan sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.