HDP'li vekil Feleknas Uca, teröristlere operasyon düzenleyen Türkiye'yi soykırımla suçladı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kış Kartalı Hava Harekatı ile Irak ve Suriye Kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere operasyon düzenledi. HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Teröristlere göz açtırmayan Türkiye'yi 'soykırımla' suçladı ve AB ile NATO'ya çağrıda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye Kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Derik, Sincar ve Karacak bölgelerindeki terör yuvalarına karşı Kış Kartalı Hava Harekatı düzenlemişti.

Terör örgütü PKK'nın hedef alındığı Kış Kartalı Harekatı sonrasında skandal bir açıklama yapan HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Türkiye'yi 'soykırım yapmakla' suçladı.

Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonları 'Kürtlere karşı soykırım' olarak nitelendiren Uca, "Avrupa ne için var? NATO ne için var? Uluslararası güçler neye yarıyor?" dedi ve NATO ile Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu.

 

 

 

 

HDP'li vekil Feleknas Uca, teröristlere operasyon düzenleyen Türkiye'yi soykırımla suçladı ile ilgili etiketler kış kartalı feleknas uca HDP vekili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.