HDP'li vekil Dirayet Dilan Taşdemir bir de PKK'nın dönem sözcüsü çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Gara'ya gittiğini açıkladığı HDP Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir’in adı Kobani olaylarıyla ilgili iddianameden de çıktı. Terörist cenazesine giden Taşdemir'in, PKK’nın kadın yapılanması Özgür Kadın Kongresi’nin sözcüsü sıfatıyla örgüt militanlığı yaptığını da belirlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Gara'ya giden vekil" olduğunu açıkladığı HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan soruşturma başlatıldı.

Sabah gazetesi, Taşdemir ismini 6-8 Ekim 2014'te Kobani provokasyonuyla ilgili eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile HDP milletvekillerinin de bulunduğu 108 sanık hakkında hazırlanan iddianamede buldu.

TERÖRÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTI!

İddianamede yer alan bilgilere göre Taşdemir PKK'nın kadın yapılanması olan Özgür Kadın Kongresi'nin (KJA) dönem sözcülüğünü yaptı.

HÜKÜMETE KARŞI İÇ SAVAŞ ÇAĞRISI YAPMIŞ!

PKK elebaşı Abdullah Öcalan için sloganların atıldığı KJA'nın toplantılarına düzenli olarak katılan Taşdemir, Ağrı'daki yasadışı KJA toplantısında örgütün sözde Serhat eyaleti dediği bölgede hükümete karşı direniş ve iç savaş çağrıları yaptı.

TERÖRİST CENAZESİNE KATILDI YIL 8 AY CEZA ALDI

5 YIL önce Şırnak Cizre'de güvenlik güçlerine ateş açtıktan sonra etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerin Erzurum Tekman'daki cenaze törenine katılan Taşdemir, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapse mahkûm edilmiş, hükmün geriye bırakılmasıyla beraat etmişti.

GAZİ MECLİS KÜRSÜSÜNDEN TERÖR PROPAGANDASI!

TAŞDEMIR, Boğaziçi Üniversitesi'nde terör örgütü militanlarına karşı yapılan operasyonları öğrencilere karşı yapılıyormuş gibi göstermeye çalıştı. Gazi Meclis'in kürsüsünden güvenlik güçlerine dil uzatacak kadar haddini aşan Taşdemir sosyal medyadan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a methiyeler düzdü. HADEP kadın kollarında çalışan Taşdemir, KCK üyeliğinden beş yıl hapis yatmıştı.

HDP'li vekil Dirayet Dilan Taşdemir bir de PKK'nın dönem sözcüsü çıktı ile ilgili etiketler PKK HDP terörist cenaze Dirayet Dilan Taşdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.