"HDP'li vekil adayı talimatları dağdan aldı!"

İçişleri Bakanı Soylu, Suruç'taki saldırıya ilişkin somut olaylar olduğunu belirterek "HDP Şanlıurfa milletvekili adayının dağ kadrosuyla ilişkili olduğu ve talimatları da oradan aldığı yönünde değerlendirmeler var." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suruç'taki saldırıya ilişkin "İdari ve adli soruşturma devam ediyor ama somut birtakım olaylar var. Yaklaşık 3-4 gün önce ve daha önceki dönemlerde de HDP'nin 6. sıra milletvekili adayı (İsmail Kaplan), bizatihi milletvekilimizi Meclis'te daha önce yapılan bir tartışmadan dolayı hedef göstermektedir ve bunu sürekli olarak tırmandırmaktadır." açıklamasında bulundu.

Soylu, O adamın dağ kadrosuyla ilişkili olduğu ve burada bu talimatları da oradan aldığı yönünde değerlendirmeler vardır, o kadar açık ve net." dedi.

"HDP'li vekil adayı talimatları dağdan aldı!" ile ilgili etiketler PKK Suruç HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.